Viikonloppu alkaa olla taas lopuillaan. Tämä viikonloppu meni täysin relaamisen ja rentoutumisen piikkiin. Pitkiä vetelehtiviä aamuja, superpitkä lenkki koiran kanssa raikkaassa syysilmassa, vähän kulttuurielämystä musiikin muodossa, leipomista, illanviettoa ystävien seurassa, elokuvailta kotisohvalla. Kyllä elämä on ihanaa! <3

Katselimme viikonloppuna Aku Louhimiehen elokuvan Kasipallo (2013). Voi oksetus! Elokuva oli karu. Liian karu mun makuun. Liikaa väkivaltaa ja onnettomia huumeriippuvaisia ihmisiä sekä kaiken pahuuden ja inhotuksen päälle elokuvassa suurta osaa esitti pieni tyttövauva, joka joutui elämään kammottavissa olosuhteissa. Elokuva itketti ja oksetti samaan aikaan. Väkisinkin mieleeni tulvi kiukku siitä, että jotkut onnistuvat, jotkut eivät. Päässäni pyöri ristiriitaisia ajatuksia. On toisaalta hyvä, että lapsia syntyy niille äideille, joiden elämä on luisunut tai luisumassa alamäkeen. Monille tällaisille äideille lapsi on pelastus. Toisaalta on surullista, että edes lapsen tulo ei kaikkien äitien elämänsuuntaa käännä. Siinäpä sitten on yhteiskunnalle töitä. 

Anyways - kaiken kaikkiaan kuitenkin loistavat roolisuoritukset Jessica Grabowskylta ja Eero Aholta!

Huomenna on sitten ensimmäinen käynti lapsettomuusasioissa neuvolaan. Eniten ahdistaa se, jos aulassa pyörii tuttuja ihmisiä meidät huomataan siellä neuvolan odotustiloissa. En jaksaisi kenellekään selitellä ja ihmiset ovat niin hölmöjä, että saattavat tulla suoraan kysymään millä asioilla liikutaan. Huah. Ei pidä ajatella liikaa. Hyvin se menee! 

 

8-pallo_pressi1-normal.jpg

(Kuva: www.8-pallo.fi)