Viikkoni on ollut niin kiireinen, että olen iltaisin vaan rojahtanut sohvan pohjalle keräämään energiaa seuraavaan hulinapäivään. En ole siis valitettavasti ehtinyt viikolla päivittämään kuulumisia lainkaan. Ikkunasta katsottuna ulkona on tällä hetkellä kovin rauhallinen tunnelma. Aurinko paistaa varovasti pilvien takaa ja pieni tuulenvire heiluttaa puiden oksia. Olen joka vuosi yhä enemmän oppinut arvostamaan pyhäinpäivää. Tämä päivä on jotenkin tunnelmallinen. Haluan tänäänkin mennä illan piemetessä hautausmaalle sytyttämään edesmenneille rakkaille ihmisille kynttilän valoa. Tähän päivään ei kuulu minkäänlaista ylimääräistä hössötystä. Eilen yritin kaupassakin vain pyörähtää tosi pikaisesti ja olla jäämättä ruokatavaroita pyhän varalle hankkivien ihmisten jalkoihin.

Ensimmäisestä käynnistä lapsettomuushoitajalla on todettava, että kovin kivuttomasti tuo käynti kävi. Hoitaja oli näin ensitapaamisen perusteella hyvin rempseä, puhelias ja suorasanainenkin, joka toisaalta sopii minulle. Reilun viikon päästä sitten onkin jo ensimmäinen lääkäriaika meillä molemmilla ja siitä sitten lähdetään viemään tätä hommaa todenteolla eteenpäin. Nyt on hyvä fiilis ja kivi vierähtänyt osittain sydämeltä. Nyt ongelmastamme tiedetään terveydenhuollossa ja saamme ammattilaisten apua. Saimme kehuja, että oikeaan aikaan hakeuduimme hakemaan apua.

Kaikkein jännittävintä oli istua odotusaulassa. Pelkäsin koko ajan, että joku tuttu tulee ja näkee meidät istumassa neuvolan vastaanottoaulassa. Onneksi niinkään ei käynyt. 

Taidan vielä tämän päivän aikana tehdä pitkän lenkin, varovasti näyttää imuria nurkissa lojuville villakoirille, käydä miehen kanssa syömässä ja elokuvissa sekä käydä sytyttämässä kynttilät hautausmaalla. Aion nauttia siitä mitä minulla on ja unelmoida siinä sivussa vähän siitä mitä meillä ei VIELÄ ole. :)

Ihanaa ja rauhallista pyhäinpäivää kaikille! <3

candle-05-normal.jpg