Ensinnäkin pahoittelen, jos tekstistä löytyy pahoja näppäilyvirheitä. Iphone ei ole tähän blogihommaan nyt selvästikään helpoin työväline...Noh...

Loma tuli ja meni. Nollasin pääni totaalisesti työjutuista ja muistakin jutuista loman aikana. (Lahopäänä, tyhjäpäänä kohti kevättä...) Kierron otolliset päivät jäi hyödyntämättä. Ensimmäistä kertaa kohta kahteen vuoteen.

Aukiolotutkimuksen jälkeen tuhrutteli yllättävän monta päivää. Lähes viikon. Eipä siinä kauheesti tullut oviksen seurailutkaan mieleen.

KP1 lähestyy jälleen. Nyt tiedän sen olevan ihan takuuvarmasti muutaman päivän päästä. Mahdollisia raskausoireita ei ole tarvinnut seurata. On vapauttavaa, että on voinut vaan olla. Tätä pääkoppanikin on kaivannut!

Clomifen-resepti odottaa ja ajattelin loppuviikosta hakea pillerit. Onko teille kellekään tullut kyseisestä valmisteesta sivuvaikutuksia, oireiluja? Mitään vaihdevuosivaivoja tms. en nyt juuri kaipaa. Kylmät ja kuumat aallot pysykööt hus poissa!

Lähinnä tässä nyt odotan Clomi -kuurin alkamista ja uutta ultraa. Edelleenkin hieman epäselvää, mitä tässä lääkäri nyt hakee, sillä edellisen käynnin jälkeen tuli fiilis, että lääkäri oletti minun tietävän jo näistä tulevista mahdollisista hoidoista ja lääkkeistä kaiken. Ja minä hölmö en osannut kysyä. Jatkan blogien ja keskustelupalstojen lukua. Sieltä niitä vastauksia aina löytyy. Asiaan kuin asiaan. :) 

Jään odottamaan uskollista ystävääni, neiti kuukautista saapuvaksi lauantain, sunnuntain tienoilla. Palaan asiaan, kun asiaa ilmenee.

Hyvää alkavaa maaliskuuta kaikille! Kevät! <3