Ensimmäinen lääkärikäynti (kunnallisella puolella) takana. Lähetteet labrakokeisiin taskussa. Yhtä sun toista noista tulevista verinäytteestä mitataankin. Mä olen ihan pihalla kaikista kirjainlyhenteistä (P-TSH, S-PROG, S-LH, S-E2, S-PRL, S-FSH), joita ilmeisesti sitten näytteistä tutkitaan. Ehdin jo varaamaankin kahdet eri ajat labrakokeisiin. Tuleepa heti hoidettua nämä alta pois, niin päästäisiin asiassa eteenpäin. Miehen matka käy näytteenantoon Helsinkiin. Onneksi mieheni on superasenteella matkassa ja naureskeli, että lääkäri oli arastellut enemmän kuin hän kertoessaan näytteenantohuoneesta. :D Tottahan se on, että eiköhän melko moni mies tiedä, mitä vastaan tulee näytettä annettaessa. ;P

Meidän tk-lääkäri oli kyllä tällä ekalla käynnillä jotenkin melkoisen pihalla... Aika oli ensinnäkin melkein tunnin myöhässä, lääkäri ei ollut ehtinyt tutustua esitietoihin ja hän lunttasi koko ajan kansioista, että mitä asioita pitää tutkia ja missä järjestyksessä. Minut tutkittiin ensin (ei ultrausta). Kaikki oli ilmeisesti "päällisin" puolin ok. Lääkäri lupasi antaa mieheni matkaan lähetteet labroihin. Mitään virallisia lähetteitä ei kuitenkaan koskaan saatu. Onneksi sain matkaani epävirallisen lappusen, jossa oli mainittu ajankohdat, jolloin labraan tulee mennä. Toivottavasti lähetteet menevät eteenpäin kuitenkin sähköisesti lääkärin koneen kautta... Hämmentävää. Kova kiire tuntui lääkärillä koko ajan olevan...

Huvitti, kun lääkäri alkoi lukea tietojani koneelta ääneen mumisten ja reilusti yli puolenvälin nosti katseen ruudusta ja kysyi "Onko muuten ookoo, jos luen nämä tiedot teidän kummankin kuullen?" "Anna mennä vaan", totesin. :D Olimmehan kaikki asiat käyneet läpi hoitajan kanssa pari viikkoa aiemmin... Ihan kiva kuitenkin, että kysyi.

Mulla tietenkin osuu kierron päivät juuri niin, että otollisimmat päivät labroille olis itsenäisyyspäiväviikonloppuna. Varasin ajan kuitenkin torstaille 5.12. siinä toivossa, että puhelimeni sovellus laskisi ja ennustaisi taas kierron vähän pidemmän kaavan mukaan. Täytynee sitten perua labra-aika, jos näyttää siltä että varattu aika ei osu kierron oikeaan päivään. Melkoista säätämistä tämä!

Eipä kai tässä nyt voi muuta kuin jäädä odottelemaan labra-aikoja ja verikokeiden tuloksia... Ilmeisesti sitten joku jossain vaiheessa jostain ottaa yhteyttä jatkotutkimuksiin liittyen? Lääkäri pikaisesti totesi muistaakseni, että postitse kirjeellä tulee kutsu... Toivotaan näin. 

 

          in_shoes-wide-normal.jpg

(kuva: hdwallpapers.in)