Tervehdys pitkästä aikaa!

Olen jälleen elänyt hiljaiseloa, sillä mitään ei todella ole tapahtunut maaliskuun alussa. Tämän viikon lauantaina sitten tärähti! Viikko myöhässä aina niin säännöllisestä kierrosta. Ja kyllä...Olin todella kipeä. En tiedä, voiko aukiolotutkimuksella olla niin paljon vaikutusta, että kierto meni täysin sekaisin? Yritin hädissäni asiaa googlata, mutten löytänyt tarvitsemaani tietoa. Tein hemmetin kalliin Clearbluen testinkin, sillä halpaliuskoja ei kaapista löytynyt. Turhaan tein. "Ei raskaana. Inte gravid." No, nyt ainakin tiedän, miten digitesti toimii...

Lauantaina taisin syödä paketillisen särkylääkettä ja kivut onneksi ekan päivän jälkeen laantuivat. Nyt KP4 ja vuoto on jo loppunut. Eilen kävin hakemassa Clomifenit ja soitin ultra-ajan, joka on jo tulevana maanantaina. Sairastin eilisen aikana vatsataudinkin, johon kuului korkea kuume. Olo on ollut vielä tänäänkin ihan raato. Kaiken huipuksi jouduin eilen kuumeessa ja vatsatautisena ajamaan yhteensä 40km hakemaan Clomeja lähikaupungin apteekista, sillä omasta lähiapteekista oli Clomit loppu. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Eilen otin ekan pillerin ja pian nappaan toisen. Toistaiseksi en tiedä, onko mitään sivuvaikutuksia havaittavissa, sillä tässä saattaa vielä tuo ohimennyt kuumekin vielä hikoiluttaa. Jotenkin tuntui hurjalta lykätä hormonia suuhun pitkästä aikaa. Onhan minulla e-pillereiden lopettamisesta kulunut jo yli 3 vuotta.

Ihanaa, kun aivot ovat saaneet vaan olla. Olen nauttinut hyvästä seurasta ja juomasta viikonloppuna oikein olan takaa! Oli ihan huippuviikonloppu! :) Jotenkin sitä on heittänyt tämän raskautumisyritysstressin romukoppaan ja nyt vaan teen ja toteutan sitä, mitä lääkärit minulle määräävät. On oikeesti semmonen ihan sama -fiilis... Nappaa, jos nappaa. Vähän jopa heittää kiukun puolelle ja selkeää turhautumistahan tämä on.

Maanantaihin mennessä pitäisi vielä pari kiloa tiristää painoakin alemmaksi. Eilen ei paljon tullut mitään syötyä taudin vuoksi ja tänään on ollut pakko syödä banaania ja jogurttia sekä Jaffaa (ei lightia). :) Huomenna taas lenkkiä ja vähähiilarista. Mieheni on huomannut hitaasti, mutta varmasti etenevän pudotusurakkani ja hänen kehuistaan, jos jostain saa lisäboostia tähän hommaan!

Täytyypä tästä lähteä lukemaan muiden seuraamieni blogien päivityksiä. Toivottavasti jonkun blogin sivuilta löytyisi iloisia raskausuutisia...

Aurinkoista maaliskuun jatkoa kaikille! Päivittelen tilanteen taas maanantaina, kun ultrat on ultrattu...

PS. Lähtölaskenta on alkanut...Uusi vuosikymmen kurkkii nurkan takana...Unelmieni synttärilahjan ehkä arvannettekin...

 

                    clomifen-normal.jpg